UAB "Mantemija" geriausia Plungės rajono įmonė.

Ketvirtą kartą apdovanoti geriausi metų verslininkai

   Renginio metu Turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Giedrė Kazakevičienė džiaugėsi, kad konkursas surengtas jau ketvirtą kartą, vis labiau populiarėja. Į ketvirtus metus iš eilės rengiamo konkurso baigiamąją šventę „Linelyje" penktadienio vakarą atvyko daugiau nei 130 svečių.
   Šiemet konkurse dalyvavo jau 56 verslo įmonės bei kaimo turizmo sodybos.
Verslininkus sveikino Seimo narys Jonas Jagminas ir pasidžiaugė, kad plungiškių verslas jau žinomas pasaulyje toli už Lietuvos. Rajono merė Elvyra Lapukienė, linkėjo verslininkams normalios valdžios, Savivaldybės administracijos direktorius Albertas Krauleidis, juokaudamas pareiškė kad geriausia parama verslininkams - trumpos valdininkų kalbos. Plungės pramonininkų sąjungos prezidentas Jonas Varkalys, papildydamas, jog gerai būtų, jei Savivaldybė ne tik trumpai kalbėtų, bet ir netrukdytų... Komisijos pirmininkas, vicemeras Juozas Šlepetis savo sveikinimo kalboje džiaugėsi sklandžia konkurso eiga.

    Konkurso „Plungės rajono smulkusis ir vidutinis verslas 2007" geriausieji buvo renkami trijose kategorijose: mikroįmonių, turinčių iki 10 darbuotojų, mažų įmonių, kuriose dirba iki 50 žmonių, bei vidutinių įmonių, kurių darbuotojų skaičius iki 250. Verslininkų darbo rezultatus vertino rajono merės pavaduotojo Juozo Šlepečio vadovaujama komisija, kurioje buvo „Sodros", Valstybinės mokesčių inspekcijos, Darbo biržos ir kitų atstovų.

   Mažųjų įmonių grupėje varžėsi net 22 įmonės, iš kurių UAB „Mantemija" vadovaujama Petro Gotauto užėmė II vietą.

UAB "Mantemija" direktoriui Petrui Gotautui iteikia apdovanojima Plungės merė Elvyra Lapukienė. 

Renginio metu UAB "Mantemija" buvo apdovanota ir Ūkio banko atstovų kaip griausi Ūkio banko klientai Plungės rajone.

2008-03-15    
Versija spausdinimui Į viršų