Vertikalios žaliuzės

PRITAIKYMAS

Vertikaliosios žaliuzės montuojamos ant lango rėmo, nišoje, ant nišos (prie sienos) arba prie lubų. Jomis galima ne tik uždengti langą ar duris, bet ir atskirti patalpos dalį.
Juostų plotis gali būti 89 mm ir 127 mm.
Viršutinis profilis (baltas) nudažytas milteliniu būdu, atsparus korozijai ir ilgaamžis.

 

PASVIRUSIOS VERTIKALIOSIOS ŽALIUZĖS

Išspręsta trapecinių langų problema. Tokiems langams uždengti, gaminame pasvirusias vertikaliąsias žaliuzes. Pasvirusi gali būti tiek žaliuzės apatinė, tiek viršutinė dalis.
Taip pat galime pagaminti žaliuzę su skirtingų ilgių juostomis. Tai suteikia galimybę pritaikyti žaliuzę ant balkono durų ir lango. Juostos kabės ant vientiso profilio.

VALDYMAS
Juostos suvažiuoja į vieną ar į kitą pusę arba iš vidurio į kraštus, traukiant virvelę. Juostų pasisukimo kampas reguliuojamas grandinėle.

TERMINĖ IZOLIACIJA
Panaudojus atitinkamo tankumo audinius, galima apsaugoti patalpas nuo tiesioginių saulės spindulių,. Jūsų kambaryje ar biure išliks vėsuma.

ŠVIESOS SOTIES REGULIAVIMAS
Pasukant juostas tam tikru kampu, galima reguliuoti patalpos apšvietimą iš lauko. Be to, priklausomai nuo audinio rūšies, galima visiškai užtamsinti patalpą ar išsklaidyti šviesą pagal poreikius.

VERTIKALIOSIOS ŽALIUZĖS SU PVC JUOSTOMIS 
Privalumai:

  • Patalpas galima visiškai užtamsinti.
  • Idealiai tinka vonios kambariui.
  • Lengvai valomos drėgna kempine ar pašluoste.

Šviesos pralaidumas
Dėka vakuminio medžiagos inpregnavimo aliuminio milteliais, šviesos pralaidumas yra ženkliai aukštesnis negu bet kurios kitos medžiagos, nepadengtos aliuminiu.

Efektyvus šviesos reguliavimo sprendimas
Priklausomai nuo medžiagos techninių savybių ir panaudojimo galimybių (plisuotos žaliuzės, roletai, vertikaliosios žaliuzės ar romanetės), mūsų gaminiai reguliuoja šviesą patalpoje ir suteikia jaukumo.

Lankstūs sprendimai architektams
Architektai gali suprojektuodami patalpų apšvietimą taip, kaip jie nori. Visa tai dėka to, kad techninės medžiagų savybės nepriklauso nuo medžiagos spalvos ar gaminio rūšies (plisuotos žaliuzės, roletai, vertikaliosios žaliuzės, romanetės ar užuolaidos). Verosol medžiagos suteikia visišką sprendimo laisvę spalvų ir gaminių panaudojimui.

Energijos sąnaudos
Metalizuota antroji medžiagos pusė puikiai atspindi saulės šviesą. Tokiu būdu patalpoje išlsilaiko vėsuma, taupoma elektra komdicionavimui. Apšvietimo koeficientas yra patvirtintas.
Lyginant su paprasta medžiaga, aliuminiu padengta Verosol medžiaga žiemą sulaiko 20% daugiau šilumos viduje patalpų.

Vienodas vaizdas
Panaudojus bet kurią Verosol medžiagos spalvą ir montuojant bet kurį gaminį, išorės fasado vaizdas išlieka vienodas, kadangi antroji medžiagos pusė metalizuota.

Priežiūra
Verosol medžiagos yra antistatinės, todėl jos pačios atstumia dulkes. Išsitepus medžiagai yra galimybė išvalyti ją ultragarsine valymo įranga.

Nedegios medžiagos
Verosol medžiagos pagamintos iš Trevira CS pluošto. Šis poliesterio pluoštas pagamintas tokiu būdu, kad medž?iaga yra nedegi ir atitinka Europos normas B1 ir M1.

Ilgaamžiškumas
Aliuminio plėvelė tvirtai prilimpa prie medž?iagos ir užbaigimo procese vyksta nuodugni impregnacija. Dėka šių paruošimo savybių, madžiagos ilgaam?iškumas siekia 15 metø ir atitinka Tarptautinį standartą ISO 7253.

Matomumas
Esminis žmogaus darbo našumo ir darbo vietos komforto dalykas - sąsaja su išorine aplinka. Verosol medžiagos suteikia maksimalią galimybę stebėti išorinę aplinką išlaikant geriausią šviesos pralaidumo ir atspindėjimo rezultatą.

Akustika
Verosol metalizuoti audiniai padeda išvengti aido patalpoje ir taip sukuria ramią atmosferą.

TECHNINIAI DUOMENYS

Žaliuzių rūšis

Maksimalus plotis, m

Maksimalus aukštis, m

Vertikaliosios žaliuzės

3,50

3,00

KAINOS

Vertikaliųjų žaliuzių kaina nuo 11,00 eu. 38,00 Lt. m² (priklausomai nuo pasirinktos medžiagos rūšies)

MATAVIMAS

Vertikaliųjų žaliuzių aukštis matuojamas įskaitant viršutinį profilį (karnizą) iki juostų apačios. Plotis - tai karnizo plotis.

Jei žaliuzės montuojamos į nišą, iš angos pločio minusuojama 1 cm, iš angos aukščio - 2 cm.

Žaliuzes montuojant ant nišos (prie sienos ar lubų), matuojamas palangės plotis arba užleidžiama po 10 - 15 cm į nišos kraštus. Aukštis matuojamas taip, kad sieniniams laikikliams liktų 8 cm laisvos vietos virš nišos krašto.

Versija spausdinimui Į viršų