UAB "Mantemija" viena iš "Gazelė 2009" nominančių.

 

Šių metų sausio 28 dieną UAB „Mantemija", pirmą kartą dalyvavusiai smulkiojo ir vidutinio verslo konkurse „Gazelė", kurį jau šeštus metus organizuoja verslo dienraštis „Verslo žinios", buvo įteiktas sertifikatas, liudijantis, kad įmonė yra viena iš sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai Lietuvoje besivystančių bendrovių.

Plungiškiai jau žino, kad „Mantemija" yra viena iš pajėgiausių ir patikimiausių plastikinių langų, šarvuotų durų, garažo vartų ir visų rūšių žaliuzių prekybos ir montavimo įmonė, oficiali plastikinių langų gamintojos UAB „Pietų Megrame" atstovė Plungėje.

  Septintus metus dirbanti „Mantemija" kovą startuos, siūlydama ne tik įprastines, bet ir naujas paslaugas bei akcijas. Žadama atnaujinti kiek primirštą prekybą vidaus durimis (jų bus itin didelis pasirinkimas). Be to, numatytos ir naujos veiklos - „Mantemija" pardavinės ir montuos įvairiausias metalines tvoras, atliks vidaus remonto ir apdailos darbus, teiks perkraustymo paslaugas. Beje, ši paslauga Plungėje - naujovė. „Klientas tik pasakys, iš kur daiktus paimti ir kur nuvežti. Visa kita padarysime mes - supakuosime, jei reikės, išardysime baldus, nuvešime, sunešime, sudėsime į vietas. Viską padarysime saugiai, greitai ir už nedidelę kainą".

Dar viena gera žinia: naująjį sezoną „Mantemijos" klientams - naujos akcijos ir nuolaidos!

UAB „Mantemija" įsikūrusi J. Tumo-Vaižganto g. 32, Plungė.

Tel.: (8 448) 71715, 8 650 21234.

2010-01-29    
Versija spausdinimui Į viršų