Megrame Šiltas langas iš GEALAN S9000 profilio

PLASTIKINIAI LANGAI - MEGRAME ŠILTAS LANGAS


MEGRAME ŠILTAS LANGAS - energiją taupantis inovatyvus MEGRAME sprendimas. Ši plastikinių langų naujiena yra ypač šiltas, saugus ir ilgaamžis gaminys, kuris padeda sumažinti šildymui naudojamą energijos kiekį ir atitinka aukščiausius garso izoliacijos, įsilaužimo prevencijos reikalavimus. Pasitelkus pažangias technologijas, naujo tipo 6 kamerų pasyvūs plastikiniai langai gaminami iš S9000 sistemos 83 mm pločio profilių.

 

SĖKMĖS PASLAPTIS SLYPI DETALĖSE

1. 6 vidinės profilio kameros, jų geometrija ir išdėstymas tiek rėmo, tiek ir varčios profiliuose, o taip pat didelis profilio montavimo gylis sąlygoja labai geras šilumos ir garso izoliacijos savybes. Plastikinių langų su S 9000 profilių sistema šilumos laidumo koeficiento vertė Uf yra 0,72 W/m²K. Tokie plastikiniai langai tinka energiją taupantiems namams („pasyviems" namams).

2. MEGRAME ŠILTAS LANGAS tęsia ekologiškų langų gamybos tendencijas - profiliuose nenaudojami švino stabilizatoriai. Plastikiniai langai be švino yra patvaresni, stabilesni, atsparesni išorės poveikiui, ilgiau išlieka balti ir blizgūs.

3. Tiek lango rėme, tiek varčioje naudojama plieno armatūra užtikrina lango konstrukcijos tvirtumą.

4. Stiklinimui galima naudoti 3 stiklų iki 50 mm pločio stiklo paketą. 

5. Papildoma tarpinė esanti po stiklo paketu, varčioje sumažina oro judėjimą aplink paketą, pagerina šilumos perdavimo koeficiento reikšmę, mažina rasojimo tikimybę.

6. Dar vienas faktorius, užtikrinantis geras šilumos ir garso izoliacijos charakteristikas, tai Megrame plastikiniame lango profilyje esanti trečioji centrinė sandarinimo tarpinė, kuri padidina lango sandarumą, saugo lango apkaustus nuo lauko drėgmės.

7. Saugi ir patvari vokiška GU firmos varstymo furnitūra.

8. Patikima apsauga nuo įsilaužimo.

9. Siaura profilio matoma dalis, klasikinis užapvalintų formų dizainas suderintas su šiuolaikinės architektūros elementais.

10. Jūsų pasirinkimui siūloma didelė spalvų bei medieną imituojančių raštų įvairovė.

 

MEGRAME ŠILTAS LANGAS - energiją taupantis, aukštos kokybės, ekologiškas ir ilgaamžis gaminys. 

 

2013-03-27    
Versija spausdinimui Į viršų