Segmentiniai

Segmentiniai garažo vartai yra vieni populiariausių vartų Europoje dėl šių pagrindinių savybių:

  • pilnas erdvės prieš garažo vartus išnaudojimas: vartų pakėlimas yra vertikalia kryptimi, todėl prieš garažą lieka daugiau vietos. Galima atidaryti vartus privažiavus prie pat garažo;
  • efektyvi šilumos izoliacija suteikia galimybę sumažinti išlaidas šilumai
  • saugus vartų eksploatavimas: daugelį metų tobulinama segmentinių vartų pakėlimo mechanizmų konstrukcija tarnauja patikimai ir saugo nuo nelaimingų atsitikimų;
  • apsauga nuo įsilaužim šių vartų ir jiems pritaikytos elektrinės pavaros apsaugos mechanizmas patikimai saugo materialines vertybes.

Apsauga nuo įsilaužimo
Segmentiniuose garažo vartuose apsauga nuo įsilaužimo realizuota savaime užsifiksuojančio užsklendimo pagalba. Taip užsklęsti vartai yra apsaugoti nuo nepageidaujamo įsilaužimo.

Kokybė be kompromisų
Plieniniai segmentiniai vartai yra pagaminti iš plieninių lakštų, kuriuos nuo atmosferos veiksnių saugo paviršiaus padengimas cinku bei poliesterine danga. Vartų paviršius paprastai būna su įspaustu reljefiniu medžio imitacijos raštu, yra galimi ir kitokie paviršių variantai.

Durelės vartuose arba šalia vartų
Jūsų didesniam komfortui bei laiko taupymui galite įsirengti vartus su integruotomis durelėmis.

Spalva
Garažo vartų spalvą galite priderinti prie fasado, stogo, namų durų, langų.Tada viskas dvelks nepaprasta harmonija.
Populiariausios plieninių vartų spalvos yra balta ir ruda. Pagal specialų užsakymą vartai gali būti ir kitokios pagal RAL paletę.

Versija spausdinimui Į viršų